Az üdülőtáborról

A Szentes Városi Üdülőtábor nem kereskedelmi jellegű, B kategóriás ifjúsági szállás
Nyitva tartás: szezonálisan, 2020. június 1-től  – november 01-ig.

Biztonságos környezet

A szálláshely a koronavírus-járvány szempontjából nem veszélyesebb, mint más közforgalmi terület. Itt naponta több vendég fordul meg, akik igénybe veszik a kínált szolgáltatásokat. Ezek révén mind a kiszolgáló személyzettel, mind a többi vendéggel a javasolt 1,5 méteres távolságon belül kerülhetnek egymáshoz. Éppen ezért nagy figyelmet kell fordítani a megelőző intézkedésekre (a kéz higiéniájára, a szemek, a száj és az orr érintésének elkerülésére, a biztonságos fizikai távolságtartásra, a közösségi terek gyakori fertőtlenítésére stb.), melyek révén megelőzhető az új típusú koronavírus terjedése. Kérjük tartsák szem előtt, hogy a bevezetésre kerülő óvintézkedések a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében történik.

Óvintézkedések

 • Érkezéskor kontaktmentes check-in lehetőségek biztosítunk a bejelentőlapok érkezés előtti elektronikus kitöltésével és visszaküldésével.
 • Kérjük a személyzet és a vendégek közötti minimum 1,5 méteres fizikai távolság megtartását.
 • A recepción egy időben csak egy vendég tartózkodhat.
 • A recepciós pulton plexi védőlapot helyezünk el.
 • A személyzet számára ajánlott a maszk viselése szabad téren, zárt térben kötelező.
 • Kérjük a vendégeinktől is a gyakori kézmosást, a bejáratok mellett kézfertőtlenítőket helyezünk el a vendégeink számára.
 • Online előre vagy helyszíni fizetési lehetőséget preferáljuk.
 • A helyben történő étkeztetést átmenetileg felfüggesztjük. Előre csomagolt ételek beszerzésére lehetőséget biztosítunk.
 • A szobákat ózonnal fertőtlenítjük és minimum 12 órát pihentetjük a vendégek távozása után.
 • A gyakran érintett felületeket naponta legalább háromszor fertőtlenítjük.
 • Az egy faházban elhelyezhető vendégek maximális számát a felére csökkentettük. Így a 10 faházban 36 fő helyezhető el egyidejűleg.
 • A tábor területén található közös vizesblokkot nemenként maximum 4 fő használhatja egyszerre.
 • Kerüljük a közeli kontaktust sport (foci, birkózás) és szabadidős tevékenységek közben.
 • Gyermek- és felnőtt táborok résztvevőinek kötelező egészségügyi nyilatkozatot tenni. 18 és alatti gyermek esetében ezt a szülő teszi meg. A nyilatkozatokat a táborvezető őrzi.
 • A COVID-19 fertőzés gyanúja, vagy a tünetek jelentkezését azonnal jelenteni kell munkatársunknak, aki a szükséges intézkedéseket megteszi.

Elhelyezés:

Faházakban átmenetileg max. 36 fő, emeletes ágyakkal, közös vizesblokkal, melyet elsősorban gyermek és ifjúsági csoportoknak ajánlunk.
Férőhelyek elosztása:

Férőhelyek:

2 férőhelyes

4 férőhelyes

Faház számok:

9, 10.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Üdülőházban átmenetileg max. 31 fő részére, mosdós illetve fürdőszobás, televíziós szobákban, melyet elsősorban családoknak ajánljuk.

Férőhelyek elosztása:

Ágyak száma

2 ágyas, mosdós

3 ágyas, mosdós

3 ágyas, tusolós, tv

4 ágyas, tusolós, tv

5 ágyas, mosdós

Szoba szám

104.

102, 103, 105,

04.

01, 02, 03.

101.

Kempingben: max. 15 fő részére 5 sátorhelyen

Étkezés: a COVID-19 járvány miatt hozott intézkedések alapján átmenetileg a helyszínen készült ételek kiszolgálása átmenetileg nem lehetséges.
Vendégeinknek lehetőségük van sportolásra, a közelben  kerékpár-kölcsönzésre, igénybe vehetik a közösségi programokhoz foglalkoztató termeinket. Autóbusz és személygépkocsik részére parkolási lehetőséget biztosítunk.

 

Szolgáltatások árai

Aktuális árlistánk az “Árjegyzék” menüben megtekinthető.

Szolgáltatások megrendelése, igénybevétele

A foglalás menete: Először tekintse meg a fenti menüsorban a szobatükör fül alatt a jelenleg szabad férőhelyeket, majd szolgáltatásokat az ajánlatkérő/foglalási űrlap fül alatt található elektronikus megrendelő kitöltésével lehet lefoglalni. Vegyék figyelembe, hogy a foglaltsági táblázat az adott pillanatnyi állapotot mutatja. Megrendeléseket a beérkezések sorrendjében rögzítjük, ezért előfordulhat, hogy az igényelt szoba a kért időpontban már foglalt, ebben az esetben munkatársunk értesíti Önt, újabb lehetőséget kínálva. Megrendelését követően visszaigazolást és előlegbekérő számlát küldünk e-mail címére.
A szolgáltatásokat április, május, szeptember és október hónapban az üdülés vagy a táborozás első napján 13 órától – 15 óráig, június – augusztus hónapokban 15 órától – 18 óráig lehet igénybe venni. A szobákat, faházakat az utolsó napon reggel 9 óráig kell elhagyni.
A  további tudnivalókat, lemondási feltételeket itt tekintheti meg.

Együttműködő partnereink: Szentesi Családsegítő Központ, Multiszolg Bt – Szentes.

A honlapon elhelyezett fotókat Vértesi Eszter, Kiss Tibor és Janovszky Gábor készítette.