Az üdülőtáborról

A Szentes Városi Üdülőtábor nem üzleti célú, B kategóriás ifjúsági szállás
Nyitva tartás: szezonálisan, 2023. április 7-től  – november 01-ig.

Biztonságos környezet

A szálláshely a koronavírus-járvány szempontjából nem veszélyesebb, mint más közforgalmi terület. Itt naponta több vendég fordul meg, akik igénybe veszik a kínált szolgáltatásokat. Ezek révén mind a kiszolgáló személyzettel, mind a többi vendéggel a javasolt 1,5 méteres távolságon belül kerülhetnek egymáshoz. Éppen ezért nagy figyelmet kell fordítani a megelőző intézkedésekre (a kéz higiéniájára, a szemek, a száj és az orr érintésének elkerülésére, a biztonságos fizikai távolságtartásra, a közösségi terek gyakori fertőtlenítésére stb.), melyek révén megelőzhető az új típusú koronavírus terjedése. Kérjük tartsák szem előtt, hogy a bevezetésre kerülő óvintézkedések a vendégek és a munkatársak egészségének védelme érdekében történik.

Elhelyezés:

Faházakban  max. 72 fő, emeletes ágyakkal, közös vizesblokkal, melyet elsősorban gyermek és ifjúsági csoportoknak ajánlunk.
Férőhelyek elosztása:

Férőhelyek:

2 férőhelyes

4 férőhelyes

Faház számok:

9, 10.

1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

Üdülőházban  max. 31 fő részére, mosdós illetve fürdőszobás, televíziós szobákban, melyet elsősorban családoknak ajánljuk.

Férőhelyek elosztása:

Ágyak száma

2 ágyas, mosdós

3 ágyas, mosdós

3 ágyas, tusolós, tv

4 ágyas, tusolós, tv

5 ágyas, mosdós

Szoba szám

104.

102, 103, 105,

04.

01, 02, 03.

101.

Étkezés: A helyszínen csak reggelit tudunk biztosítani abban az esetben, ha a megrendelések együttes összege alkalmanként a 20 adagot eléri.
Vendégeinknek lehetőségük van sportolásra, a közelben  kerékpár-kölcsönzésre, igénybe vehetik a közösségi programokhoz foglalkoztató termeinket. Autóbusz és személygépkocsik részére parkolási lehetőséget biztosítunk.

Szolgáltatások árai

Aktuális árlistánk az “Árjegyzék” menüben megtekinthető.

Szolgáltatások megrendelése, igénybevétele

A foglalás menete: Először tekintse meg a fenti menüsorban a szobatükör fül alatt a jelenleg szabad férőhelyeket, majd szolgáltatásokat az ajánlatkérő/foglalási űrlap fül alatt található elektronikus megrendelő kitöltésével lehet lefoglalni. Vegyék figyelembe, hogy a foglaltsági táblázat az adott pillanatnyi állapotot mutatja. Megrendeléseket a beérkezések sorrendjében rögzítjük, ezért előfordulhat, hogy az igényelt szoba a kért időpontban már foglalt, ebben az esetben munkatársunk értesíti Önt, újabb lehetőséget kínálva. A tetőtéri szobák klímahasználata egész szezonban, a földszinti szobák fűtése fűtési szezonban díjköteles szolgáltatás lett. A szobák megrendelésekor jelezni kell, ha nem kérik ezt a szolgáltatást. Megrendelését követően visszaigazolást és előlegbekérő számlát küldünk e-mail címére.
A szolgáltatásokat április, május, szeptember és október hónapban az üdülés vagy a táborozás első napján 13 órától – 15 óráig, június – augusztus hónapokban 15 órától – 18 óráig lehet igénybe venni. A szobákat, faházakat az utolsó napon reggel 9 óráig kell elhagyni.
A  további tudnivalókat, lemondási feltételeket itt tekintheti meg.

Együttműködő partnereink: Szentesi Családsegítő Központ, Multiszolg Bt – Szentes.

A honlapon elhelyezett fotókat Vértesi Eszter, Kiss Tibor és Janovszky Gábor készítette.