Tudnivalók a szállás és étkezés rendelésekor

Szálláshelyek elfoglalása:

A szálláshelyeket az érkezés napján 16 órától lehet elfoglalni. Az üdülőházi szobákban létszámnak megfelelően elkészítjük az ágyakat, 1-1 törölközőt és 1-1 pipereszappant készítünk be. A szobákat a vendégek kérésére naponta kitakarítjuk. A faházakba érkező vendégek érkezéskor vehetik át a létszámnak megfelelő ágyneműhuzatot, melyet távozáskor az átvétel helyén kell leadni. A szálláshelyeket az átvett kulcsokkal, eszközökkel együtt a távozás napján 9 óráig az üdülő gondnokának át kell adni.

Étkezés:

Az üdülőben a szálláshoz adagolt reggeli vagy büféreggeli rendelhető április 10 – augusztus 31-ig terjedő időszakra. A különleges igényeket (ételallergiás, vegetáriánus, vegán, stb) nem tudjuk teljesíteni. Ilyen esetekben, valamint egyéb étkezési igény esetén ajánljuk a helyi éttermek, vagy az ételkiszállító cégek segítségét.

Reggelizési időpontok: adagolt reggeli 8:00-8:20 óra, büféreggeli: 8:20 – 9:00 óra. Javasoljuk, hogy az ételeket az étkezések kezdő időpontjában vegyék át, hogy azt a legjobb minőségben tudják elfogyasztani. A fenti időpontoktól eltérő időpontban történő étkezésre az üdülőben nincs lehetőség. Kérjük, hogy ezt a megrendeléskor és programjaik tervezésekor vegyék figyelembe.

A megrendelt és igénybe vett szolgáltatás értékét legkésőbb a távozás napján ki kell egyenlíteni.

Alkalmazható fizetésmódok:

Bankkártya/hitelkártya, OTP, MKB, K&H SZÉP Kártya, Előre utalás, Készpénz

Kellemes pihenést és szép élményeket kívánunk!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.