Tudnivalók a szállás és étkezés rendelésekor

Szálláshelyek rendelése, elfoglalása:

A szolgáltatások megrendelése csak honlapunkon keresztül, a tervezett érkezési nap előtt minimum három nappal lehetséges. A megrendeléseket folyamatosan, de legkésőbb 48 órán belül visszaigazoljuk. Az üdülő recepciója csak az előzetesen kiadott visszaigazolások szerinti érkezési és távozási napokon, a kifüggesztett időpontokban tart nyitva. Mivel az üdülő nem kereskedelmi jellegű szálláshely ezért foglaláskor a szentesi állandó lakosokat részesítjük előnyben. Ebből adódóan csak a szabad helyeket tudjuk értékesíteni a kedvezményezett körön kívüli vendégeink részére.  A szálláshelyeket április, május, szeptember és október hónapban az érkezés napján 13-15 óráig, június, július, augusztus hónapokban 15 – 18 óráig lehet elfoglalni.  A szálláshelyeket az átvett kulcsokkal, eszközökkel együtt a távozás napján 9 óráig az üdülő gondnokának át kell adni.

Étkezés:

2023. évi szezonban az étkeztetési szolgáltatást szüneteltetjük.

Egyéb esetben üdülőben a szálláshoz adagolt reggelit vagy büféreggelit biztosítunk május 1 – augusztus 31-ig terjedő időszakra abban az esetben, ha a fajtánkénti igény eléri a napi minimum 20 adagot. A különleges igényeket (ételallergiás, vegetáriánus, vegán, stb) nem tudjuk teljesíteni. Egyéb étkezési igény esetén ajánljuk a helyi éttermek, vagy az ételkiszállító cégek segítségét.

Reggelizési időpontok: adagolt reggeli 8:00-8:20 óra, büféreggeli: 8:20 – 9:00 óra. Javasoljuk, hogy az ételeket az étkezések kezdő időpontjában vegyék át, hogy azt a legjobb minőségben tudják elfogyasztani. A fenti időpontoktól eltérő időpontban történő étkezésre az üdülőben nincs lehetőség. Kérjük, hogy ezt a megrendeléskor és programjaik tervezésekor vegyék figyelembe.

A megrendelt és igénybe vett szolgáltatás értékét legkésőbb a távozás napján ki kell egyenlíteni.

Alkalmazható fizetésmódok:

Bankkártya/hitelkártya, OTP, MKB, K&H SZÉP Kártya, Előre utalás, Készpénz

Kellemes pihenést és szép élményeket kívánunk!

Kategória: Hírek | A közvetlen link.