Lemondási feltételek

  1. Mindennemű lemondást írásban kell eljuttatni a szolgáltató szentesiudulo@invitel.hu elektronikus címére.
  2. Foglalás törlése: Szóbeli lemondást csak szándéknak tekintjük, megrendelését az írásos lemondás napján töröljük. A kiszámlázott előleg befizetésének elmulasztását lemondásnak tekintjük és a fizetési határidőt követő napon törli foglalását rendszerünk.
  3. A kötbér mértékének megállapításához az írásos lemondás átvételének napját, illetve az előleg befizetésének elmulasztása esetén a fizetési határnapot követő napot vesszük figyelembe.
  4. A visszaigazolást követően, a 10 fő alatti lemondást kötbérmentesen elfogadjuk az igénybevételt megelőző 30. napig. Ha a lemondott szolgáltatás 10, vagy ennél több főt érint, abban az esetben a lemondott szolgáltatások értékének 20%-át kell megfizetni az igénybevételt megelőző 30. napig.
  5. Ha a megrendelő az igénybevételt megelőző 30 – 20. napon belül mondja le a megrendelését, abban az esetben a kötbér mértéke a lemondott szolgáltatás értékének 30 %-a.
  6. Ha a megrendelő az igénybevételt megelőző 19 – 08. napon belül mondja le a megrendelését, abban az esetben a kötbér mértéke a lemondott szolgáltatás értékének 50 %-a.
  7. A 7. napon belüli lemondás, meg nem jelenés, vagy a lefoglalt időszaknál korábbi távozás esetén a kötbér mértéke a lemondott szolgáltatás értékének 100%-a.
  8. A foglalási űrlap visszaküldése egyéni megrendelés (azonos megrendelő által, max. 10 fő) esetén az érkezést megelőző 30. napot követően fizetési kötelezettséget jelent. Csoportos foglalásnál (azonos megrendelő által 10 főt meghaladó) az űrlap elküldése fizetési kötelezettséget jelent.